Webdesign: de kracht van een goed ontwerp

Natuurlijk wil iedereen een “mooi” webdesign voor een website, maar past deze ook bij uw klanten of bij uw business? Is de boodschap duidelijk en kan uw (toekomstige) klant makkelijk door uw site navigeren? Hoe drukker en chaotischer, hoe meer bezoekers afhaken. Dat zijn gemiste kansen.

Wij bouwen uw site met een passend webdesign in overleg mét u en we kijken daarbij naar wat voor u en uw doelgroep van belang is. We ontwerpen op maat.

Omdat verreweg de meeste mensen tegenwoordig mobiel op het internet zoeken, zijn al onze websites geschikt voor tablet en smartphone (responsive design).

Het gebruik van de juiste foto’s op de site zal uw bezoeker uitnodigen langer op uw site te blijven en verder te kijken.

Bij ons kunt u uw eigen foto’s aanleveren die we, waar nodig, ook voor u kunnen bewerken (photoshoppen). Of u kiest ervoor foto’s, die aansluiten op uw business en hetgeen u wilt uitdragen, door ons te laten maken. Eventueel kunnen er ook foto’s aangekocht worden uit een wereldwijde foto-database.

Al onze websites zijn eventueel door u zelf te beheren in WordPress. Mocht u hier geen tijd voor hebben dan kunt u bij ons een Web-Aid Onderhoudscontract bestellen voor content management en website onderhoud!

Bekijk onze tarieven!