Ga naar de inhoud
Home > Webdesign

Webdesign

Webdesign: de kracht van een goed ontwerp

Natuurlijk wil iedereen een “mooi” webdesign voor een website, maar past deze ook bij je klanten of bij je business? Is de boodschap duidelijk en kan je (toekomstige) klant makkelijk door je site navigeren? Hoe drukker en chaotischer, hoe meer bezoekers afhaken. Dat zijn gemiste kansen.

Wij bouwen jouw site met een passend webdesign in overleg mét je en we kijken daarbij naar wat voor jou en je doelgroep van belang is. We ontwerpen op maat.

Bekijk hier onze tarieven voor een nieuwe website of webshop

Omdat verreweg de meeste mensen tegenwoordig mobiel op het internet zoeken, zijn al onze websites geschikt voor tablet en smartphone (responsive design).
Het gebruik van de juiste foto’s op de site zal je bezoeker uitnodigen langer op je site te blijven en verder te kijken.

Bij ons kan je al je eigen foto’s aanleveren die we, waar nodig, ook voor je kunnen bewerken (photoshoppen). Of je kiest ervoor foto’s, die aansluiten op je business en hetgeen je wil uitdragen, door ons te laten maken. Eventueel kunnen er ook foto’s aangekocht worden uit een wereldwijde foto-database.

Heb jij al een website maar geen tijd of zin in al dat technishe gedoe?

Al onze websites zijn eventueel door je zelf te beheren in WordPress. Mocht je hier geen tijd voor hebben dan kan je bij ons kiezen voor een van onze twee Web-Services:  Web-Aid Onderhoudscontract voor je website onderhoud of de Web-@id Strippenkaart voor je content management en zoekoptimalisatie (SEO)!

Onze klanten websites