Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie (SEO, Search Engine Optimalisatie) kan het best omschreven worden als het geheel aan activiteiten die ervoor moeten zorgen dat uw site hoog scoort in de zoekresultaten van de browsers zoals: Google Chrome, Firefox, Safari, Edge, Internet Explorer en andere. Het begint bij de optimalisatie van uw website. Door een samenspel van relevante trefwoorden en trefwoordcombinaties wordt uw website geoptimaliseerd naar de laatste regels en verwachtingen van Google.

Voor elk bedrijf is zoekmachinemarketing tegenwoordig enorm belangrijk. Ruim 90 % van de internet gebruikers zoekt via Google.nl.

Vandaar dat u óók graag uw site bovenaan wilt hebben staan in Google. Maar is dat ook zo? Door o.a. goed gebruik te maken van de deze techniek zult u stijgen in de zoekmachines waardoor men u steeds makkelijker en beter zal vinden. Echter, u zult zich altijd met de optimalisatie van uw site bezig moeten blijven houden omdat Google haar manier van waardering regelmatig aanscherpt, maar ook omdat het zoekgedrag van uw potentiële klanten veranderd. Dit proces kost veel tijd, tijd die u liever in uw eigen business wilt stoppen.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

 

Bespaar uzelf veel moeite en laat ons dit traject voor u implementeren en/of onderhouden.

Bestel de strippenkaart!