Ga naar de inhoud
Home > Web-@id Services

Web-@id Services

Vaak denkt men dat een website “af” is als deze online gezet is. Niets is minder waar. Eigenlijk begint dan pas de cruciale fase waarin het succes van je website wordt bepaald. Web-Aid bied je services om je hele online traject te helpen begeleiden.

 

Denk hierbij aan de volgende vragen: Hoe trekt je bezoekers naar je website? Welke bezoekers zijn dat? Maken zij deel uit van je doelgroep? Wat kan er worden ingezet om meer, en vooral, de juiste bezoekers naar je website te trekken? Is je website mobiel te bekijken? Moet je website meertalig zijn? Hoe denken de bezoekers over jouw website? Waarom worden ze nu wel of juist geen klant? Wij hebben de antwoorden op deze vragen.

Een zakelijke website is meer dan het hebben van een online visitekaartje. Goede webcommunicatie, gevonden worden (SEO), op je klanten afgestemde teksten én een mooi design, zijn de key-words om succesvol te zijn en te blijven.

Daarnaast, wil je de mogelijkheden van social media niet missen? Onze Social Media experts kunnen jouw berichten schrijven, monitoren, campagnes opzetten én de resultaten voor je analyseren en terugkoppelen. We nemen je een hoop werk uit handen! 

Check hier de Web-@id Services

Web-Aid biedt je services om jouw hele online traject te helpen begeleiden.