Ga naar de inhoud
Home > Webvertalingen

Webvertalingen

Via google vertaalmachines krijgt u geen goede webvertalingen van uw site. Uw website is het visitekaart van uw bedrijf en vaak het eerste wat (toekomstige) klanten te zien krijgen.
Doet u zaken in het buitenland of zijn uw klanten anderstalig, dan is het hebben van een meertalige website een must. Staat u op het punt om uw business uitbreiden naar andere landen of wilt u deze toegankelijk maken voor anderstalige (toekomstige) klanten? Of heeft u bestaande content die vertaald moeten worden? Ook dat verzorgen wij graag voor u.
Het vertalen van content (website teksten) is een vak apart. De content is vaak bondiger en moet goed vindbaar blijven voor en door de zoekmachines (SEO) van het betreffende land.
Wij werken met native speakers in 4 talen (Frans, Engels, Portugees-Braziliaans, Nederlands) en vertalen voor u tegen een aantrekkelijk tarief.
Zorgt dat u geen klant mist en kies vandaag nog voor een meertalige website.

Aantrekkelijke tarieven!

Neem ook eens een kijkje op www.braziliaans-vertalen.web-aid.nl voor onze andere vertaalservices. Deze diensten zijn tevens beschikbaar in het Frans, het Nederlands en het Engels.